Idéworkshop om geodata i natur og teknologi - frist 21. januar

Nyhed oprettet den 10. januar 2015

Geodatastyrelsen, CFU Sjælland og EMU-redaktøren for natur og teknologi inviterer til idéworkshop om anvendelse af geodata i natur og teknologi-faget. Deltagerne på workshoppen skal sammen generere gode idéer til, hvordan geodata kan bruges i undervisningen i natur og teknologi. Så hvis du har gode idéer og forslag, så kom og vær med. Du vil på workshoppen stifte bekendtskab med et geografisk værktøj, som du efterfølgende kan bruge i din undervisning.


Formålet med idéworkshoppen er at skabe et idékatalog til brug for EMU-redaktøren i natur og teknologi, så der kan fremlægges gode undervisningsforslag på EMU-portalen i løbet af foråret. Grundlaget for workshoppen vil være Geodatastyrelsens nye kortviser på nettet, som alle idéer og forslag skal inddrage. Derudover vil der selvfølgelig være fokus på de fælles mål for natur og teknologi.


Idéworkshoppen finder sted den 28. januar 2015 kl. 9-11.30 i CFU-Sjællands ressourcecenter, Trekroner Forskerpark 4, 4000 Roskilde. Hvis du gerne vil deltage, så send en mail til Signe Egmose fra Geodatastyrelsen på siseg@gst.dk eller ring og hør nærmere på 7254 5206. Seneste tilmelding er den 21. januar 2015.

Alle deltagere vil få tilsendt detaljeret program for dagen, samt link til Geodatastyrelsens kortviser forud for workshoppen. Efter workshoppen vil alle deltagere få tilsendt idékataloget, som EMU-redaktøren derefter vil arbejde videre med.
Vi glæder os til workshoppen og håber på at få en masse spændende idéer at høre!


Med venlig hilsen


Michael Fryd og Signe Egmose