Idéworkshop om geodata i matematik - frist den 27. januar

Nyhed oprettet den 10. januar 2015

Geodatastyrelsen og EMU-redaktøren for matematik inviterer til idéworkshop om anvendelse af geodata i matematikfaget. Deltagerne på workshoppen skal sammen generere gode idéer til, hvordan geodata kan bruges i undervisningen i matematik. Så hvis du har gode idéer og forslag, så kom og vær med.


Formålet med idéworkshoppen er at skabe et idékatalog til brug for EMU-redaktøren i matematik, så der kan fremlægges gode undervisningsforslag på EMU-portalen i løbet af foråret. Grundlaget for workshoppen vil være Geodatastyrelsens nye kortviser på nettet, som alle idéer og forslag skal inddrage. Derudover vil der selvfølgelig være fokus på de fælles mål for matematik.


Idéworkshoppen finder sted den 3. februar 2015 kl. 13.30-16 hos UC Lillebælt, Vestre Engvej 51C, 7100 Vejle. Hvis du gerne vil deltage, så send en mail til Signe Egmose fra Geodatastyrelsen på siseg@gst.dk eller ring og hør nærmere på 7254 5206. Seneste tilmelding er den 27. januar 2015.

Alle deltagere vil få tilsendt detaljeret program for dagen, samt link til Geodatastyrelsens kortviser forud for workshoppen. Efter workshoppen vil alle deltagere få tilsendt idékataloget, som EMU-redaktøren derefter vil arbejde videre med.
Vi glæder os til workshoppen og håber på at få en masse spændende idéer at høre!


Med venlig hilsen


Troels Gannerup Christensen og Signe Egmose